Netherlands

Brancheloket Groothandel: verzuim verhelpen, verminderen en voorkomen

 

Als uw werknemer zich ziek meldt, is dat heel vervelend. Niet alleen voor de werknemer zelf, maar ook voor de collega’s en voor u als werkgever. Personeel is onmisbaar voor een goede voortgang van het bedrijf. Het liefst voorkomt u verzuim, maar dat lukt natuurlijk nooit helemaal. Daarom is het belangrijk goed voorbereid te zijn op verzuim, zodat u kosten zoveel mogelijk minimaliseert. Het Brancheloket Groothandel helpt u uw werknemers gezond te houden en optimaal te laten functioneren.

Alles bij één loket
U heeft één aanspreekpunt voor alle zaken rondom preventie, verzuim en re-integratie. Er staat een team van adviseurs voor u klaar die zijn gespecialiseerd in uw branche. Zij helpen u graag met al uw vragen, zodat u snel verder kunt.

Zorg uit handen
U krijgt professionele ondersteuning, zodat u op tijd voldoet aan uw Poortwachterverplichtingen. Via Zorg van de Zaak volgt u online uw verzuimdossiers. U wordt online geattendeerd op belangrijke Poortwachter-momenten. Zo heeft u de zekerheid dat u niets vergeet.

Financiële besparing
U bespaart niet alleen door de scherpe tarieven en ruime vergoedingen. U heeft ook lagere verzuimkosten door snellere re-integratie. Omdat u optimaal gebruik van de beschikbare vergoedingsmogelijkheden blijven ook de kosten van interventies laag.

Meer weten?
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. U bereikt ons op telefoonnummer +31 (0)88 810 81 76 of per mail via [email protected].