Netherlands

NVG

 

Als ondernemer binnen de groothandel rekent u erop dat uw goederen tijdens opslag en transport in veilige handen zijn. Maar wat als dit gestroomlijnde proces wordt onderbroken, bijvoorbeeld door brand, een hack of een langdurig verzuimde leverancier of medewerker? Deze zorg nemen wij u graag uit handen. Met een gedegen analyse van uw bedrijfsprocessen en uw verzekeringspakket zorgen wij dat u schade en verzuim zo veel mogelijk voorkomt of beperkt. En heeft u een acute vraag over schade, verzuim of verzekeringen? Onze specialisten helpen u graag verder.

Wat bieden wij u?

  • optimale ondersteuning rondom verzuim met het Brancheloket;
  • antwoord op al uw risicovraagstukken in de Meedenktank;
  • uw belangen behartigd door onze samenwerking met NVG;
  • zeker van uw zaak door onze efficiënte analyse;
  • onafhankelijk advies over uw verzekeringspakket.

Brancheloket Groothandel: verzuim verhelpen, verminderen en voorkomen
Als werkgever draagt u gedurende twaalf jaar de (financiële) gevolgen van een zieke of arbeidsongeschikte medewerker. U probeert verzuim daarom zo veel mogelijk te verhelpen, te verminderen en te voorkomen. Daar kunt u waarschijnlijk alle hulp bij gebruiken.

Het Brancheloket Groothandel biedt u de optimale ondersteuning bij alles wat met de gezondheid en re-integratie van uw medewerkers te maken heeft. Het is een unieke combinatie van arbodienstverlening en verzuimgerelateerde verzekeringen. Deze totaaloplossing levert u gemak, zekerheid en financieel voordeel op.

Ga naar het brancheloket

Meedenktank: hulp voor de handel
De handel verder helpen door kennis te delen. Dat is het doel van de Meedenktank. Met de Meedenktank blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en verschillende thema’s binnen de sector. Dit doen we met de workshops, de groothandelstelefoon en andere activiteiten.