Netherlands
sportverzekering

Sportverzekering

Uw club of organisatie is eigenlijk een bedrijf, waarvan sporters het kapitaal vormen. Bij tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid wilt u er financieel gezien niet bij in schieten. Het gaat immers om aanzienlijke bedragen en daarom wilt u zeker zijn van uw zaak. Ook als sporter wilt u zonder zorgen kunnen sporten. De sportverzekeringen van Aon bieden u zekerheid, zodat u zich in elk geval geen zorgen hoeft te maken over de financiële consequenties van onverwachte gebeurtenissen.
 

Aon biedt sportprofessionals zekerheid

Aon kent de uiteenlopende risico's binnen de sportwereld als geen ander. Met een jarenlange ervaring in het verzekeren van (top)sporters, sportorganisaties, bestuurders en ondernemers én een wereldwijd netwerk hebben wij alles in huis om creatieve en effectieve verzekeringsoplossingen te bedenken. Daarom behartigen wij onder meer de belangen van bijna alle Betaald Voetbal Organisaties in Nederland.
 

Wat kan Aon voor u doen?

Voor elk denkbaar risico binnen de sportwereld biedt Aon een oplossing. Een greep uit onze verzekeringen:
 
  • De Transferwaarde-verzekering om de transferwaarde en/of investeringswaarde van uw spelers op een juiste en voordelige wijze te verzekeren.
  • De Contractwaarde-verzekering, een perfect product om spelerscontracten te verzekeren, met een zekerheid tot vijf jaar. Omdat deze verzekering wordt afgesloten via Lloyd's of London, geniet u een premie, die aanzienlijk lager ligt dan bij de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.
  • De speciale Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor trainers en/of managers.
  • De Succes-verzekering, waarmee winstpremies of bonussen verzekerd kunnen worden bij het winnen van een kampioenschap of het behalen van een promotie.
  • De unieke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor managementteams, directie- en bestuursleden.
  • De Sport-ongeschiktheidsverzekering, ook aan spelers aan te bieden als collectieve verzekering.

Verzekeringsoplossingen voor sportbonden en -verenigingen

Op www.sportverzekeringen.nl biedt Aon een sportverzekeringspakket aan. Dit pakket is ontwikkeld in samenwerking met verenigingen en bonden zodat het goed aansluit bij de wensen en behoeften van sportorganisaties, hun leden en bestuurders.

Met meer dan 10 bonden heeft Aon al een collectief pakket afgesloten. Bijvoorbeeld met de voetbalbond KNVB, hockeybond KNHB, skivereniging NeSkiV, enzovoort. Als uw sportbond nog geen collectieve afspraken heeft gemaakt dan kunt u als sportvereniging toch gebruik maken van een verzekeringspakket.

Ga naar www.sportverzekeringen.nl en check of uw sportbond een collectief pakket heeft afgesloten. Of maak gebruik van het sportverzekeringspakket zonder collectieve afspraak.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.

Contact

Relevante links

Relevante artikelen