Netherlands

Supermarkten

 

Nieuwsbrief voorjaar 2016

Veiligheid voor alles. Maar uw inkomen dan?
Triest maar waar: bommeldingen en terreurdreiging zijn actueler dan ooit. Die kunnen ook uw bedrijf raken. Wat gebeurt er als u tijdelijk uw deuren moet sluiten, voor veiligheid of bijvoorbeeld sporenonderzoek? Wat betekent dat voor uw omzet en inkomsten?

Lees verder

Geldautomaat in ’t zicht? Pas op voor ramkrakers!
Een vrijstaande geldautomaat voor het raam plaatsen – dat is als een zak geld in een etalage. Toch onderschatten veel retail-ondernemers de kans op ramkraken in zo’n geval. En negen van de tien maken geen goede risicoanalyse. Dat moet én kan anders.

Lees verder

Let op: kies uiterlijk voor 1 oktober 2016 over WGA
Werkgever, wat gaat u kiezen rond de WGA? Gaat u publiek verzekeren via het UWV? Of toch liever ERD? Uiterlijk op 1 oktober 2016 moet u hebben gekozen; de nieuwe regels gaan op 1 januari 2017 in. Met goed advies kunt u veel geld besparen. Geen tijd te verliezen!

Lees verder

Meldplicht Datalekken: sinds 1 januari ook voor u
Sinds 1 januari geldt de Meldplicht Datalekken. Organisaties die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens, zijn voortaan verplicht om een datalek bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) te melden. Vaak moeten zij ook degene(n) informeren van wie de gelekte persoonsgegevens zijn. De wet kan grote financiële gevolgen voor uw organisatie hebben.

Lees verder

Laat u uw auto het stuur overnemen?
Stelt u voor: u stapt in uw auto en u wordt automatisch naar de plaats van bestemming gebracht. U zet uw stoel in de relax stand en handelt wat e-mailtjes af op uw iPad…… Het is een toekomstbeeld dat binnenkort verwezenlijkt wordt.

Lees verder