Netherlands

Vastgoed in de praktijk

Als vastgoedeigenaar, beheerder, belegger, investeerder of ontwikkelaar weet u dat het rendement op vastgoed mede wordt bepaald door factoren die lastig te voorspellen zijn. Deze risico’s wilt u graag zo veel mogelijk beheren en beheersen. Aon Real Estate Practice is de partij die alle risico’s rond vastgoed voor u inzichtelijk maakt. En verzekeringsoplossingen biedt met uitgebreide voorwaarden, een scherpe premie en helemaal toegesneden op uw situatie en wensen.

Risicomanagement in de vastgoedsector

Als risicoadviseur en verzekeringsmakelaar heeft Aon de kennis en ervaring in huis om u te ondersteunen op het gebied van risico- en crisismanagement in de vastgoedsector. De risico’s rond vastgoed worden beheerst in iedere fase. Aon ondersteunt u vanaf de tekentafel tot aan de verkoop van een pand. Zo werken we samen aan de integratie van risicomanagement in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Wat bieden we voor welke fase?

 

De aanpak van Aon

Een verzekering voor het afdekken van risico’s van een object sluit u niet zomaar af. Risico’s wilt u eerst in kaart hebben. Daarom maakt Aon een risicoanalyse. Aan welke risico’s staat uw object bloot? Denk aan brandveiligheidsrisico’s, de aansprakelijkheidsrisico’s of bouwkundige risico’s. Een gedegen analyse vooraf leidt tot betere keuzes. Het kan net het verschil zijn tussen een negatief of positief rendement op uw vastgoed.

Betrouwbare partner met innovatieve oplossingen

Bij Aon Real Estate Practice werkt een team van professionals waarop u kunt bouwen. Met zowel de kennis van de vastgoedsector als van de verzekeringsmarkt is Aon de specialist als het gaat om de beheersing van risico’s in uw sector. Niet voor niets is Aon marktleider in Nederland. Vanuit onze toonaangevende positie anticiperen we op de ontwikkelingen in de vastgoed- en verzekeringsbranche. We stellen zelf de voorwaarden en premies op richting de verzekeraars en ontwikkelen we continu innovatieve verzekeringsoplossingen. Zo blijven we voorop lopen in de markt. En kunnen we u de beste oplossingen bieden.

Meer weten?