Netherlands

Retirement & Financial Management

 

Diensten

Op het gebied van pensioen biedt Aon organisaties creatieve adviezen en praktische ondersteuning. Het aanbod van diensten strekt zich dan ook uit van strategische beleidsadvisering tot en met procesbegeleiding en tijdelijke ondersteuning bij bijvoorbeeld implementaties. Aon biedt, kortom, een full service dienstenpakket.

Actuariaat
Aon is thuis in alle voorkomende actuariële zaken. Denk hierbij aan het maken van kostenprognoses, het uitvoeren van berekeningen, certificering van de jaarstukken, het analyseren van behaalde resultaten et cetera. Uiteraard beschikt Aon ook over kennis en ervaring op het terrein van ALM-modellen, IAS-berekeningen, FTK-prognoses en dergelijke.

Financial Management
De adviseurs van Aon kunnen u met raad en daad terzijde staan in alle fasen van het beleggingsproces. De dienstverlening loopt uiteen van het uitvoeren van performance metingen tot en met het selecteren van vermogensbeheerders en het bewaken van hun prestaties.

Detachering
Het doorvoeren van veranderingen kan uw organisatie tijdelijk veel extra werk opleveren. Door tijdelijke extra kennis en personele capaciteit bij Aon in te huren, verzekert u zich ervan dat veranderingen tijdig en op de juiste wijze worden gerealiseerd.