Netherlands

Retirement & Financial Management

 

Onafhankelijk en persoonlijk

Aon Retirement & Financial Management werkt volstrekt onafhankelijk en maakt heldere financiële afspraken met u. Alle adviseurs voeren hun werkzaamheden uit op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Dat geldt niet alleen voor de advisering maar ook voor eventuele contractonderhandelingen met verzekeraars.

Eén aanspreekpunt
Aon biedt u bovendien één aanspreekpunt. U werkt met een adviseur die beschikt over kennis van uw branche en ervaring heeft met uw specifieke vragen. Deze accountmanager is pro-actief, signaleert kansen en schakelt waar nodig binnen Aon specialistische expertise in.

Meerdere disciplines
Wanneer meerdere disciplines nodig zijn, bijvoorbeeld actuariaat, ict en hrm, wordt een team op maat samengesteld dat met uw problematiek aan de slag gaat. Ook dan blijft u één aanspreekpunt houden, zodat de communicatielijnen en afspraken helder zijn en blijven.

Uitgebreide pensioenexpertise
Aon Retirement & Financial Management gaat de uitdaging graag met u aan. Meer dan honderd professionals op pensioengebied staan u terzijde. Zij kunnen u bijstaan op alle pensioenterreinen zodat u optimaal bent toegerust om in te spelen op de veranderingen van vandaag en morgen.