Netherlands

Talent pijplijn management

Het vinden van talent voor de cruciale functies in een organisatie is een voortdurende uitdaging. Veranderende demografie in het personeelsbestand en de mondiale economische ontwikkelingen maken het moeilijker om voortdurend te kunnen garanderen dat er voldoende talent beschikbaar is.

Terwijl sommige organisaties erop vertrouwen dat externe werving de gaten zal vullen, realiseren de meeste bedrijven zich dat sleutelposities het beste ingevuld kunnen worden met interne kandidaten.

Aon Hewitt's Top Companies for Leaders onderzoek laat zien dat de beste bedrijven zich onderscheiden door te beschikken over een goed gevulde talent pijplijn van toekomstige leiders.

Consultants van Aon Hewitt kunnen u helpen een talent pijplijn op te zetten, voortbouwend op reeds bestaande programma's en processen in uw organisatie. We ondersteunen u bij:

  • Vaststellen van de definitie van talent in uw organisatie
  • Ontwerpen van toekomstbestendige carrièremodellen
  • Implementeren van talent pijplijn processen
  • Bouwen en uitrollen van instrumenten om de bijdrage van managers in deze processen te verbeteren
  • Definiëren van prestatie-indicatoren en het realiseren van een dashboard om het resultaat van de instrumenten aan te tonen

Als organisatie kunt u zich onderscheiden door een op uw organisatie passend talent management benadering die zal bijdragen in het ontwikkelen van uw workforce. In deze aanpak zal het activeren en mobiliseren van de kennis en kunde van de aanwezige talenten in uw organisatie centraal staan.

Terug naar vorige pagina

Meer over: