Netherlands

Corporate Wellness

 

Zakenreisverzekering

Een medewerker die op zakenreis is, loopt andere risico’s dan zijn thuisblijvende collega’s. Enkele voorbeelden van veel voorkomende schades zijn:

  • Verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen en belangrijke reisdocumenten
  • Aanschaf van kleding en toiletartikelen als koffers gestolen zijn of vertraagd
  • Extra reiskosten als de reis eerder moet worden afgebroken door bijvoorbeeld ziekte van de verzekerde of overlijden van een familielid
  • Repatriëringskosten na bijvoorbeeld een verkeersongeval of in een levensbedreigende situatie

U kunt de financiële gevolgen van deze schades ondervangen met een zakenreisverzekering, die u als werkgever voor uw zakenreizigers kunt afsluiten. Bovendien is deze verzekering een goede en relatief goedkope secundaire arbeidsvoorwaarde.

Advies en voordeel
De adviseurs van Aon helpen u bij het inrichten van uw zakenreisverzekering. Zij zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden, zodat u een gedegen afweging kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen kosten door ongevallen dekken of alle medische kosten? En tot welk bedrag wilt u dit verzekeren? Behalve deskundig advies, biedt Aon u ook de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Want door marktonderzoek is Aon altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Schadebehandeling
Aon heeft een ervaren team specialisten die er in geval van schade voor zorgen dat de verzekeraar uitkeert. Onze schaderegelaars zijn bekend met de markt en onderhouden goede relaties met verzekeraars. U bent zo verzekerd van een goede en snelle schadeafhandeling.

Secundaire molestdekking
In die gevallen waarin de zakenreisverzekering u geen dekking biedt, dan kan de parapludekking molest van Aon u uitkomst bieden. Dat kan zowel een collectieve werkgerelateerde verzekering of een individuele verzekering zijn. Maatstaf voor de uitkering is het bedrag dat zonder molest-uitsluiting of - beperking verzekerd zou zijn.

Meer weten
Heeft u vragen over de ongevallenverzekering? Stelt u die dan via corporatewellness@aon.nl.