Netherlands

Masterclass ’Grip op cyber’

 

Bij de meeste organisaties ligt de nadruk op cyberbeveiliging en neemt de IT-afdeling het voortouw. Er is nog weinig sturing op andere maatregelen die bijdragen tot een cyberveilige organisatie. De masterclass ’Grip op cyber’ geeft u concrete handvatten om de weerbaarheid van uw organisatie tegen cyberdreigingen te vergroten en hoe u hier op kunt sturen.

Voor wie is de masterclass bedoeld?

Deze masterclass is geschikt voor directies en management van ondernemingen die (gezamenlijk) verantwoordelijkheid dragen voor een cyberveilige organisatie. De masterclass bestaat voor een deel uit activiteiten die direct betrekking hebben op uw eigen organisatie. Kennis van de eigen onderneming en inzicht in de organisatie zijn daarom noodzakelijk.

Concreet resultaat

Op de eerste dag maken we voor u de aspecten inzichtelijk die van belang zijn voor een cyberveilige organisatie. Dit geeft u perspectief van waaruit u sturing kunt geven. Ook ervaart u hoe u effectief met collega’s van verschillende disciplines kunt overleggen over de aanpak.

Na het eerste dagdeel krijgt u de opdracht mee om met behulp van ons cyber assessment (CyQu) de stand van zaken binnen uw organisatie in kaart te brengen. De uitkomst van het assessment geeft inzicht in de al genomen maatregelen. Verder wordt duidelijk waar nog geen aandacht aan is gegeven en hoe u de gevolgen van een cyberincident kunt beperken.

Na het volgen van deze masterclass:

  • kent u uw verantwoordelijkheden, weet u wat er van u verwacht wordt en begrijpt hoe u cyber een plek geeft binnen uw organisatie.
  • heeft u inzicht in welke maatregelen u heeft genomen en wat er nog gedaan moet worden.
  • bent u een goed geïnformeerde gesprekspartner voor uw collega’s en leveranciers.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in deze masterclass? Schrijft u zich dan vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens contact met u op. In overleg bepalen we een geschikte datum voor deze Masterclass voor uw organisatie.