Netherlands

Webinar terugkijken: evalueren tijdens de coronacrisis

 

De coronacrisis is voorlopig zeker nog niet voorbij. Wel zijn we in een nieuwe fase beland, waarin de economische impact meer op de voorgrond treedt. Juist nu is het belangrijk om te leren van de vorige fase van de crisis. Door tussentijds te evalueren, kunt u ervaringen borgen en leerpunten meenemen in uw aanpak voor de komende maanden.

Leren van ervaringen

Veel organisaties hebben inmiddels een start gemaakt met evalueren of staan op het punt hiermee te beginnen. Aon is bij meerdere van deze processen betrokken. Door onze ruime ervaring met (tussentijds) evalueren tijdens crises, kunnen wij ook u helpen met het evaluatieproces voor uw organisatie.

Webinar terugkijken

Op woensdag 3 juni zonden wij het webinar ‘Evalueren tijdens de coronacrisis’ uit, waarin onze experts hun eigen ervaringen met evaluaties hebben gedeeld en praktische tips hebben gegeven. Tijdens het webinar is onder andere gesproken over:

  • verschillende soorten evaluatie
  • de evaluatieopdracht
  • mogelijke thema’s tijdens de evaluatie
  • methoden om te evalueren
  • wijze van rapporteren

Heeft u het webinar gemist? Kijk het dan nu terug en leer van de ervaringen en adviezen van onze experts, voor uw eigen evaluatie tijdens de coronacrisis. Uiteraard kunt u de link ook aanvragen als u het webinar heeft bijgewoond en het graag nog een keer wilt bekijken.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.