Netherlands

Terugkijken Webinar | Breng uw grootste cyberrisico’s en kwetsbaarheden in kaart

 

Op donderdag 5 november heeft Aon’s Cyber Solutions het volgende webinar uitgezonden: "Breng uw grootste cyberrisico’s en kwetsbaarheden in kaart” (voor (middel)grote bedrijven).

Tijdens het opgenomen webinar wordt uitgelegd waarom inzicht in uw cybervolwassenheid zo belangrijk is. Zeker in tijden van massaal thuiswerken. Ook leggen we uit hoe Aon u kan ondersteunen in dit proces.

Iedere organisatie heeft te maken met de dreiging van een cyberaanval. De weerbaarheid tegen cyberrisico’s verhogen, begint met het inzicht waar uw organisatie nu staat. Met behulp van CyQu (Cyber Quotient Evaluation) krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie. Uw persoonlijke rapportage geeft u een gedetailleerd inzicht in uw verbetermogelijkheden, quick wins, en uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Inzicht in uw huidige cybervolwassenheid en de volgende stappen

Om uw cyberweerbaarheid te versterken is het belangrijk om te weten hoe u er nu voor staat en hoe dit zich verhoudt ten opzichte van de huidige dreigingen en vergelijkbare bedrijven binnen uw sector.

Bekijk het opgenomen webinar en kom in 45 minuten meer te weten over:

  • Het inzicht krijgen in de volwassenheid van uw maatregelen voor onder andere thuiswerken, databeveiliging en toegangsmaatregelen
  • Hoe uw cyberweerbaarheid te verhogen
  • Het nut van een datagedreven managementstrategie
  • Hoe past een assessment in een volledige cyberrisico aanpak

Via onderstaand formulier kunt u het webinar terugkijken wanneer het u uitkomt.

Dit formulier werkt mogelijk niet goed in Internet Explorer. We raden u aan om een andere browser te gebruiken.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.