Netherlands

Cyberverzekering voor leden van de Nationale Hypotheekbond

 
de Nationale Hypotheekbond
 

Het beroep van financieel adviseur brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. En daarmee kans op serieuze aansprakelijkheid. Dat vraagt om verstandige dekking van uw risico's. Aon biedt voor leden van de Nationale Hypotheekbond een cyberverzekering aan die speciaal is samengesteld voor uw beroep als adviseur.

De Aon Cyberverzekering biedt geruststellende bescherming tegen de financiële risico’s: deze vergoedt schade en gevolgschade aan derden, plus uw eigen schade en kosten. Zelfs juridische bijstand bij claims en/of rechtszaken is meeverzekerd.

Daar bovenop biedt de Aon Cyberverzekering 24/7 eerste hulp. Bijvoorbeeld als uw organisatie een ernstig datalek heeft dat gemeld moet worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze service ontzorgt en mogelijke boetes zijn voor zover wettelijk toegestaan verzekerd. U kunt elk cyberincident dag & nacht bij ons melden, waarna een team van ervaren professionals direct aan de slag gaat om het probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Hoeveel kost dit voor uw organisatie?