Netherlands

Webinar “Bind 5 generaties medewerkers met flexibele arbeidsvoorwaarden”

 

Nieuwe tijden: Zet uw arbeidsvoorwaarden strategisch in!

Veerkrachtige organisaties bieden flexibele arbeidsvoorwaarden om aantrekkelijk te blijven voor (potentiële) medewerkers. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie veerkrachtig blijft? Tijdens ons webinar leert u hoe u met flexibele arbeidsvoorwaarden inspeelt op de verschillende behoeften van medewerkers.

In deze tijden is het optimaal inzetten van uw arbeidsvoorwaarden meer dan ooit een belangrijk strategisch instrument om goed presterende medewerkers aan u te binden. Maar hoe doet u dit? Kijk dan het webinar “Bind 5 generaties medewerkers met flexibele arbeidsvoorwaarden” terug.

Tijdens het webinar bespraken we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Future of Work - Daniël Sternfeld, Partner People and Organisation – PwC
    Wat willen en waarderen medewerkers (nu en in de toekomst)? Hoe kunnen organisaties daarop inspelen en hoe kan technologie daarbij helpen?
  • Vitaliteit en Flexibiliteit - Bas van der Tuyn, Manager Propositions – Health Solutions - Aon
    Wat is het belang ervan en wat kunnen organisaties op dit gebied doen?
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden in de praktijk - Peter Nooijen, Senior Business Development Manager - Health Solutions – Aon
    Hoe richt u flexibele arbeidsvoorwaarden in voor uw organisatie?

Na afloop kent u de waarde van flexibele arbeidsvoorwaarden voor uw organisatie en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Webinar Terugkijken?

Wilt u het webinar terugkijken. Vraag dan nu de link aan en kijk het terug. Uiteraard kunt u de link ook aanvragen als u het webinar heeft bijgewoond en het graag nog een keer wilt bekijken.

Dit formulier werkt mogelijk niet goed in Internet Explorer. We raden u aan om een andere browser te gebruiken.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.