Netherlands

Manage de veerkracht van uw organisatie

 

Het belang van flexibele arbeidsvoorwaarden voor vijf generaties medewerkers

Smartrewards banner
 

Gezonde, betrokken en goed presterende medewerkers zijn essentieel voor uw organisatie. Het is de uitdaging om deze mensen aan te trekken en te behouden. Vooral omdat er inmiddels vijf generaties medewerkers op de werkvloer aanwezig zijn, elk met hun eigen behoeften. Wanneer u serieus werk wilt maken van de ‘war for talent’ begint dat bij de vraag: ‘Wie wilt u zijn als werkgever en welke flexibele arbeidsvoorwaarden horen daarbij?’

 
 

TBS webinar terugkijken

Bekijk het webinar ‘Word employer of choice: digiltaliseer uw benefits’

Brochure

U wilt een aantrekkelijke werkgever zijn? Bekijk dan het webinar waarin Aon en PwC u alles vertellen over de trends en ontwikkelingen op het gebied van inregelen van benefits voor uw medewerkers.

Kijk hier

 
 

Houd personeel duurzaam inzetbaar met flexibele arbeidsvoorwaarden

Lees hoe u uw organisatie toekomstbestendig maakt

Whitepaper

Werkgevers hebben sinds kort te maken met 5 verschillende generaties medewerkers op de werkvloer. Iedere generatie heeft zijn eigen kenmerken en behoeften. Om goed personeel aan u te binden is het aan u als werkgever om hierop in te spelen met flexibele arbeidsvoorwaarden. Toekomstbestendige organisaties zijn door hun veerkracht beter voorbereid op veranderingen en houden hun medewerkers duurzaam inzetbaar.

Lees hoe u uw organisatie toekomstbestendig maakt met flexibele arbeidsvoorwaarden
 

 
 

User case Oracle

De ervaringen van Oracle Nederland met The Benefit Solution

Oracle Nederland

“Dankzij The Benefit Solution is flexibiliteit van arbeidsvoorwaarden in de complexe Nederlandse situatie beheersbaar en efficiënt. Een actueel statement draaien, gaat nu heel snel en blijft handig in de portal beschikbaar voor de medewerkers”.” aldus Lennert Terwel, Compensation & Benefits Consultant Benelux.

Lees hier meer over zijn ervaringen

 
 Voorkom touwtrekken tijdens salarisonderhandelingen

3 tips om optimaal gebruik te maken van uw arbeidsvoorwaardenpakket

salarisonderhandeling

Salaris wordt meestal gezien als de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Zonde, want er valt veel meer te halen uit uw totale arbeidsvoorwaardenpakket. Door dit optimaal in te zetten en er helder over te communiceren, kunt u veel getouwtrek voorkomen. De gesprekken met bestaande en nieuwe medewerkers verlopen soepeler, waardoor u ook de relatie goed houdt.

Lees de 3 tips