Netherlands

Pensioenopleiding vanuit werkgeversperspectief

 

In één dag uw pensioenkennis up-to-date

Het pensioenakkoord zorgt ervoor dat het Nederlandse pensioenstelsel gaat veranderen. De pensioenopleiding verbreedt uw kennis en inzicht in de actuele stand van zaken op het gebied van pensioen. Daarnaast kijken we ook vooruit en zoomen we in op de gevolgen van het nieuwe pensioenstelsel. De opleiding is geschikt voor iedereen die kennis op wil doen van pensioen en vanuit werkgeversperspectief te maken heeft met collectieve pensioenen.

 

Voor wie?

De pensioenopleiding algemeen is geschikt voor iedereen die kennis op wil doen van pensioen en vanuit werkgeversperspectief te maken heeft met collectieve pensioenen. Bijvoorbeeld:

  • HR-managers en HR-medewerkers
  • Financiële managers, medewerkers en payroll/administratie
  • Ondernemingsraden

Interactieve wijze

Tijdens de opleiding ‘Pensioen in één dag’ verbreden we uw kennis en inzicht op het gebied van pensioenproblematiek, -regelingen en -ontwikkelingen. Na het volgen van deze opleiding heeft u de benodigde kennis om pensioenvragen van uw medewerkers goed te kunnen beantwoorden.

Doordat de opleiding is ingedeeld in verschillende korte modules, houden we het dynamisch en interactief. Omdat het goed is om ook van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen, zijn de groepen niet te groot waardoor onderlinge interactie tot stand komt.

Inschrijven pensioenopleiding van 21 maart en 4 april

We verwelkomen u graag op de pensioenopleiding algemeen. De eerstvolgende opleidingsdagen zijn op dinsdag 21 maart en 4 april op het kantoor van Aon te Rotterdam. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

De kosten van de pensioenopleiding ‘Pensioen in één dag’ bedragen:

  • € 275,- per deelnemer (excl. BTW) als wij het beheer of andere diensten uitvoeren voor uw pensioenregeling
  • € 495,- per deelnemer (excl. BTW) als losse dienst

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de pensioenopleiding, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.