Netherlands

Het Pensioencongres: Bereid u voor als werkgever

 

Optimaal voorbereid op het nieuwe pensioenstelsel

Deze zomer heeft het nieuwe pensioenstelsel verder vorm gekregen. Tijdens het pensioencongres spraken diverse specialisten over de totstandkoming van het pensioenakkoord, en de impact en gevolgen voor bestaande regelingen.

Voor wie?

Tijdens dit online event bespraken we op een laagdrempelige manier met diverse deskundigen de impact en gevolgen van het pensioenakkoord. Zo gingen Olaf Sleijpen (Directie, De Nederlandsche Bank) en Ronald van Hees (CFO, CZ verzekeraars en bestuurslid SBZ pensioenfonds) in op de economische kant van het verhaal, terwijl ook werkgevers en pensioenfondsbestuurders aan het woord kwamen. Ook de praktische vertaalslag van het pensioenakkoord aan bod: ‘Wat moet ik nu regelen? En wanneer moet ik in actie komen?’

 

 

Programma

Hieronder ziet u het volledige programma van het Pensioencongres.

13:00 - 13:05 uur Opening van het Pensioencongres
13:05 – 13:40 uur De economische impact van het pensioenakkoord
13:40 – 14:10 uur De totstandkoming en verwachtingen aangaande het Pensioenakkoord
14:10 – 14:40 uur De impact en gevolgen van het pensioenakkoord
14:40 – 15:00 uur Pauze
15:00 – 16:15 uur Subsessies: Wat betekent het pensioenakkoord voor uw organisatie?Wilt u het Pensioencongres terugkijken?

U kunt het Pensioencongres terugkijken. Wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat, ontvangt u direct een e-mail met toegang tot de verschillende onderdelen van het Pensioencongres.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.