Netherlands

Whitepaper verzuim, ziektewet en arbeidsongeschiktheid

 

Preventie en duurzame inzetbaarheid wordt steeds belangrijker. Door te investeren in het welzijn van uw medewerkers voorkomt u niet alleen verzuim. U bevordert hun vitaliteit, vergroot de inzetbaarheid en verhoogt de productiviteit. Uw investeringen moeten passen bij uw strategie en visie rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en bij uw financiële doelstellingen.

Overstap naar een private WGA-verzekering levert Nederlandse werkgevers jaarlijks 85 miljoen euro op

Werkgevers in Nederland kunnen gezamenlijk 85 miljoen besparen als zij overstappen van een publieke verzekering tegen de kosten van langdurig arbeidsongeschikte medewerkers naar de private verzekeringsmarkt. Die besparing neemt de komende jaren naar verwachting alleen maar toe. Dat blijkt uit berekeningen die risico-adviseur Aon maakte op basis van cijfers van het UWV en eigen data.

Lees verder

 
 

Whitepaper verzuim, ziektewet en arbeidsongeschiktheid

Whitepaper verzuim, ziektewet en arbeidsongeschiktheid

In onze whitepaper informeren wij u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verzuim, Ziektewet en arbeidsongeschiktheid. Na het lezen van de whitepaper bent u volledig op de hoogte over alles rondom deze onderwerpen. Zo neemt u de juiste beslissingen over wat voor uw organisatie de beste aanpak is rondom verzuim en vitaliteit.

Bekijk de whitepaper