Netherlands

Anton Deppe naar Aon Benfield

 

Rotterdam, 12 maart 2018 - Anton Deppe (50) is op 1 maart in dienst getreden bij herverzekeringsmakelaar Aon Benfield. Als managing director wordt hij verantwoordelijk voor de verkoop en ondersteuning van ‘PathWise’ in de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), een platform waar Europese levensverzekeraars en pensioenfondsen sinds 2017 terecht kunnen.

Anton gaat werken vanuit het kantoor van Aon Benfield in Amsterdam, dat gespecialiseerd is in herverzekeringsoplossingen voor levens-, inkomens-, schade-, zorg- en uitvaartverzekeraars en kapitaal intensieve herverzekeringen (Solvency II).

Beeldmateriaal
Onderstaande afbeelding is te downloaden door erop te klikken.

Anton Deppe


Anton heeft als actuaris en risk manager sinds 1990 uitgebreide en diepgaande kennis en ervaring opgebouwd in verzekeringen, pensioenen en risk & capital management voor financiële instellingen. Eerder werkte hij onder meer als actuaris en hoofd Corporate Insurance Risk Management bij ING en als partner en managing consultant bij Willis Towers Watson. Ook was Anton zelfstandig actuaris, werkte hij bij DNB en voor diverse verzekeraars.

Over PathWise
De PathWise Solutions Group biedt (her)verzekeraars en pensioenfondsen gespecialiseerde software en advisering om complexe verzekerings- en financiële risico’s te managen. PathWise is een GPU ERM simulatieplatform voor financiële instellingen, ontwikkeld door Aon Benfield. PathWise biedt de mogelijkheid om beleggingen en verplichtingen te modelleren, scenario’s te genereren, asset liability modellering, een gestructureerde database en rapportage in een geïntegreerd platform.

Bijzonder aan het systeem is dat dergelijke complexe berekeningen tot duizend keer sneller worden gedaan. Dat maakt het mogelijk de modellen direct te gebruiken in de dagelijkse bedrijfsprocessen en een fundamentele verbetering te realiseren in de pricing, risk & capital management, waardering en reporting van financiële instellingen.

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland 31 locaties met 2.900 medewerkers en wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.