Netherlands

Nico Dekker vertrekt bij Unirobe Meeùs Groep

 

Rotterdam, 3 april 2018 - Per 1 april 2018 verlaat Nico Dekker, algemeen directeur Meeùs, de UMG-organisatie (Aon). Sinds zijn komst in 2016 vanuit Aegon was Nico Dekker met name verantwoordelijk voor het zakelijk adviesbedrijf van Meeùs inclusief de unit Pensioen, Inkomen en Zorg.

Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het succesvol maken van de gekozen sectorstrategie en het invoeren van een salesmanagementcultuur. Belangrijke onderdelen daarbij waren de herinrichting van het zakelijk bedrijf, de verdere ontwikkeling van “Mijn Meeùs”, de invoering van een uniform gespreksverslag en de succesvolle pilot voor tijdschrijven. Daarnaast is Nico Dekker zowel in 2016 als in 2017 in staat geweest om tijdens dit intensieve verandertraject de ambitieuze omzet- en resultaatdoelstellingen ruimschoots te behalen.

In het directieteam heeft Nico Dekker zich laten zien als een betrokken collega die scherp, zakelijk inzicht koppelde aan oog voor de menselijke maat.

De integratie van Aon en UMG is voor Nico reden om zijn loopbaan elders te vervolgen. 

Coen Mom, directielid Aon Risk Solutions en voormalig CEO UMG: “Ik dank Nico voor de meer dan plezierige samenwerking en wens hem voor de toekomst alle goeds toe”.

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland 31 locaties met 2.900 medewerkers en wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.