Netherlands

Online Services

Aon heeft voor zowel zakelijke- als ook particuliere klanten diverse online klantapplicaties ontwikkeld.

 • AonLine

  Grote internationale klanten kunnen gebruik maken van AonLine. AonLine is een online platform waar klantspecifieke informatie gecommuniceerd wordt. AonLine biedt niet alleen toegang tot relevante nieuwsrubrieken, riskdatabases, en projectmanagementapplicaties maar ook tot bezoekverslagen, schaderapporten en klantdatabases. Zo kan een wereldwijde organisatie volledig op de hoogte worden gehouden van relevant risico- en verzekeringsnieuws en bijvoorbeeld van de laatste stand van zaken omtrent openstaande taken en de service van Aon.

  Klik hier om de demo van AonLine te bekijken.

  MyAon

  MyAon is een online applicatie die speciaal is ontwikkeld voor middelgrote klanten van Aon Nederland. Op MyAon kunt u via een beveiligde verbinding 24 uur per dag, 7 dagen per week kosteloos uw verzekeringsinformatie bekijken.
  MyAon biedt u o.a. de volgende mogelijkheden:

  • een overzicht van uw accountteam
  • een overzicht van uw polissen
  • een overzicht van uw schades
  • de mogelijkheid om online schades te melden
  • de mogelijkheid om schadestatistieken te exporteren naar MS Excel
  • het online declareren van transporten en/ of het verkrijgen van certificaten

  Aon PeopleOnline

  Een online verzuimplatform waarmee 24 uur per dag inzicht in het gehele verzuimproces mogelijk wordt. Aon PeopleOnline helpt organisaties verzuimrisico's beter te beheersen en te voldoen aan de Wet Poortwachter. Alle partijen die betrokken zijn bij ziekteverzuim, kunnen te allen tijde het verzuimproces regisseren en monitoren. Speciale modules maken het mogelijk om bijvoorbeeld persoonsgebonden financiƫle gevolgen in kaart te brengen wanneer iemand in de WIA belandt.

 • Aon Automotive

  Deze website biedt u de mogelijkheid om online een premie te berekenen, offerte aan te vragen of een motorrijtuigverzekering af te sluiten. Uw werkgever heeft samen met Aon afspraken gemaakt voor al haar medewerkers, zodat u kunt profiteren van de voordelen van een collectieve motorrijtuigverzekering.