Netherlands

Meer voordeel uit de collectieve zorgverzekeringen

 

Haal meer uit uw zorgcollectiviteit
U bent gebaat bij de beste invulling van uw gezondheids- en vitaliteitsprogramma. Daar speelt uw collectieve zorgverzekering een belangrijke rol in. Vaak kunt u beschikken over preventiebudget van de zorgverzekeraar. Zo zorgt u voor gedeeltelijke financiering van uw vitaliteitsprogramma en haalt u rendement uit de samenwerking met uw zorgverzekeraar.

Met een collectieve zorgverzekering profiteren uw medewerkers van gunstigere voorwaarden en vaak ook van een voordeligere premie op aanvullende verzekeringen dan bij een individuele verzekering. Daarnaast draagt een collectieve zorgverzekering bij aan de toegankelijkheid tot de zorg die medewerkers nodig hebben. Door gebruik te maken van de verschillende voordelen die Aon in samenwerking met zorgverzekeraars biedt, krijgt u middelen in handen om de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers te bevorderen. Lees hier hoe u nog meer uit uw zorgcollectiviteit kunt halen.

Wat doen wij voor u?
Om optimaal gebruik te maken van uw zorgverzekering bieden wij u de volgende diensten aan:

  • Advies over uw gezondheidsbeleid en de inzet van uw zorgcollectiviteit;
  • Marktonderzoek naar een optimale zorgcollectiviteit;
  • Voeren van onderhandelingen met zorgverzekeraars;
  • Begeleiding bij de implementatie van de zorgverzekering en bedrijfsspecifieke zorg;
  • Ondersteuning bij communicatie richting werknemers;
  • Periodiek overleg met u en de zorgverzekeraar;

Wat levert het u op?
Bij het collectief aanbieden van een zorgverzekering is het belangrijk dat u de verzekering beschouwt als een integraal onderdeel van uw preventie- en gezondheidsbeleid en niet slechts als een (financieel) voordeel voor werknemers. Zo krijgt de zorgverzekering een strategische rol. U gebruikt uw collectieve zorgverzekering als instrument om zo snel mogelijk toegang tot zorg voor werknemers te garanderen en als financieringsbron van kosten voor preventie en re-integratie. Aon helpt u graag met het inrichten en optimaliseren van uw zorgcollectiviteit, zodat u nog meer voordeel uit uw zorgcollectiviteit haalt.

Meer informatie
Graag adviseren wij u over de waarde van een collectieve zorgverzekering voor uw bedrijf. Onze specialisten nemen vrijblijvend contact met u op. Wel zo makkelijk! Vul daarvoor hieronder uw gegevens in.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.