Netherlands

Aon Nederland

 

Meer over het bedrijf

Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico's. Die kunnen effect op uw organisatie hebben.

Maar hoe herkent u risico's, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel. Aon Nederland, risicomanager, verzekeringsmakelaar en employee benefits adviseur, levert hierin een substantiële bijdrage. Dat doen we door allereerst de klant centraal te stellen. Zodat u oplossingen krijgt die bijdrage aan het succesvol behalen van uw organisatiedoelstellingen.

Wilt u meer weten over Aon, bekijk dan eens de informatie voor investeerders, onze klantbrochure of hoe wij mvo inzetten. Neem een kijkje in onze rijke geschiedenis of in onze gedrag & ethische code. U kunt ook de Aon news room bezoeken waar u meer inzicht krijgt in onze organisatie. En voor een completer beeld, kijkt u op de werkmaatschappijen van Aon. Wilt u aanvullende informatie, we staan u graag te woord, kijk op de contactpagina.

Jacobs & Brom B.V. is het volmachtbedrijf van Aon Nederland. Lees meer over de samenwerking.