Netherlands

Delegated consulting in fiduciair management

 

Sinds 2009 hebben we internationaal succes met onze op partnership-gebaseerde fiduciaire adviesdiensten voor pensioenfondsen en ondernemingen. Klanten kunnen ongeacht hun grootte een beroep doen op onze advies- en beheerdiensten.

Fiduciair partner
Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, dan krijgt u toegang tot onze kennis over de volledige breedte van de Aon organisatie om zelf uw fiduciaire oplossing samen te stellen. Echt partnerschap, waarbij u toegang krijgt tot onze toonaangevende expertise op gebieden als pensioenvoorzieningen, beleggingen, risicobeheer, verzekeringen, menselijk kapitaal en cyberrisico's. Daarnaast helpen wij u graag om modulaire oplossingen van derde partijen in de door u gekozen fiduciaire oplossing te integreren.

Bij het samenstellen van uw oplossing is het mogelijk om al onze fiduciaire diensten af te nemen, maar desgewenst kan ook een selectie van verschillende onderdelen worden gemaakt zoals bijvoorbeeld:

  • strategische asset-allocatie;
  • selectie van beheerders en fondsen;
  • portefeuillebeheer;
  • dynamisch risicobeheer;
  • operational due diligence;
  • doorlopende implementatie of monitoring.

 

Voordelen van onze benadering
Onze benadering van fiduciair management wordt steeds vaker gezien als de meest effectieve en transparante manier voor het invoeren van een governance kader voor het beheren van uw beleggingen. U profiteert van onze kennis en schaalvoordelen voor de toegang tot vermogensbeheerders in alle beleggingscategorieën. U kunt daarnaast fors besparen op uw vermogensbeheerkosten, dankzij onze schaal en inkoopkracht. Wij staan u bij als adviseur en sparringpartner die u helpt de externe partij van uw keuze te vinden voor specifieke oplossingen.

Als partners werken wij met u samen om uw langetermijndoelen te realiseren en aan uw pensioenverplichtingen te voldoen.