Netherlands
mexicaanse griep
De wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft met betrekking tot de Mexicaanse Griep, ook wel Nieuwe Influenza A (H1N1), vorig jaar alarmniveau 6 aangekondigd. Officieel is er nu sprake van een pandemie.

In Nederland zijn inmiddels ook besmettingen met de Nieuwe Influenza A (H1N1) bekend, zij het op beperkte schaal zonder dat er sprake is van paniek. Ondanks het nu milde verloop, kan de Nieuwe Influenza A (H1N1) verregaande gevolgen hebben voor uw medewerkers en bedrijf.

Het is van groot belang dat u zich voorbereidt op deze situatie, en tijdig maatregelen neemt om de gevolgen voor uw organisatie zoveel mogelijk te beperken en ervoor te zorgen dat uw kritische bedrijfsprocessen kunnen blijven doorgaan. 

Met een goede voorbereiding geeft u positief signaal aan uw belangrijkste 'stakeholders' zoals klanten, leveranciers, partners en medewerkers, die immers tot het voornaamste kapitaal van uw organisatie behoren.

Hoe kan Aon u helpen?

Aon kan uw organisatie op verschillende manieren ondersteunen op het gebied van pandemie. De specialisten van Aon en COT hebben jarenlange ervaring als het gaat om crisis voorbereiding, crisis ondersteuning en crisis evaluatie in het algemeen. De volgende artikelen geven u een beeld van Aon’s expertise en adviezen:

Aon in de media

Experts van Aon worden gezien als leiders in hun vakgebied. Zodoende wordt Aon met regelmaat benaderd om commentaar op ontwikkelingen en gebeurtenissen rond de Nieuwe Influenza A (H1N1) in Nederland en de wereld. Hieronder vindt u een aantal fragmenten en artikelen uit diverse media.

Additionele informatie

Aon adviseert u ook informatie in te winnen bij gezondheids- en overheidsinstellingen voor de laatste ontwikkelingen rond de Nieuwe Influenza A (H1N1).

Laatst wijziging: 16 september 2009 
Meer weten? Expand
* Verplicht veld  Email Error
Formulier sluiten

Contact