Netherlands

Webinars Rethink Pensions

 

Vorige maand organiseerde Aon in Amsterdam een eendaagse conferentie voor beheerders van pensioenfondsen in internationale corporate omgevingen. Wat zijn relevante internationale ontwikkelingen? Hoe beoordeel je de resultaten van afgelopen jaar? Op basis waarvan maak je strategische keuzes? Vragen en onderwerpen die diepgaand aan bod kwamen. Voor iedereen die deze succesvolle bijeenkomst heeft gemist, is er nu alsnog de mogelijkheid om kennis te nemen van de inhoud.

Een tweede kans voor een verkennende blik in de toekomst van pensioenbepaling en pensioenwaardering: drie webinars in januari 2017 (in het Engels).Hoe worden pensioenactiva en verplichtingen beheerd in DB-regelingen en hoe werken gedelegeerde oplossingen voor veel pensioenregelingen? Kom luisteren naar thought leaders op pensioengebied en wissel samen met collega’s ideeën uit.

Drie webinars; drie thema’s
1. Rethink pensioen verleden
donderdag 12 januari 16.00 uur
Een heroriëntatie op traditionele DB-plannen. In termen van risicoactiva en -passiva, inclusief individuele en collectieve schikkingen.

2. Rethink pensioen nu
donderdag 19 januari 16.00 uur
Een heroriëntatie op governance. De huidige trends in het wereldwijde pensioenbeheer en specifieke kwesties in verschillende rechtsgebieden over de hele wereld, met bijzondere aandacht voor Europa.

3. Rethink pensioen toekomst
donderdag 26 januari 16.00 uur
Het omhelzen van de toekomst van de DC-bepaling. In het kader van een langer werkzaam leven, de behoefte aan meer personalisatie en verbreding van de pensioenen in het langetermijnsparen en de financiële planning.