Netherlands

Global Services

Bedrijfsrisico's voor multinationals in kaart brengen en beheersen

Aon’s Global Client Network (AGCN) vormt een wereldwijd netwerk ter ondersteuning van de activiteiten van Aon’s internationale verzekeringsmakelaardij.

Nu steeds meer bedrijven zich in het buitenland vestigen en de mate van concurrentie toeneemt, zien we een exponentiële toename van de bedrijfsrisico’s die gepaard gaan met internationale groei. Het Global Client Network is door Aon in het leven geroepen om onze multinationale relaties nog beter van dienst te kunnen zijn bij het in kaart brengen en beheersen van complexe bedrijfsrisico’s.
 

 

Wereldwijd netwerk
In de meer dan 90 AGCN-kantoren over de hele wereld werken experts op het gebied van global insurance, risicomanagement en de nuances van international business. Wij kunnen u voorzien in alle behoeften van grote, complexe multinationale organisaties op het gebied van risicomanagement.

De mensen van het Global Client Network hebben verstand van zaken doen op lokaal niveau, waarbij we overal de plaatselijke cultuur, de wet- en regelgeving en de gewoontes respecteren. Met de gezamenlijke kennis en middelen van onze mondiale organisatie ondersteunen we die plaatselijke dienstverlening.

Iedere AGCN afdeling
  • biedt hoogwaardige service en technisch advies;
  • fungeert als extra ogen en oren voor hoofdkantoren bij het volgen van lokale ontwikkelingen;
  • houdt relaties op de hoogte van veranderingen in de lokale wetgeving en omstandigheden op de verzekeringsmarkt;
  • biedt ondersteuning in opkomende markten waar de economie en wet- en regelgeving nog volop in ontwikkeling zijn.
Onze professionals onderhouden voortdurend contact om ervoor te zorgen dat specifieke lokale behoeften in lijn worden gebracht met de richtlijnen van het concernprogramma, zodat de doelstellingen van onze relaties met betrekking tot strategisch risicomanagement op elk niveau worden gerealiseerd.

 

Voordelen
Het wereldwijde netwerk van Global Client Network biedt u de volgende voordelen:
  • Iedere relatie heeft toegang tot alle middelen van Aon, ongeacht vestigingsplaats
  • Aon biedt consistente dienstverlening en voldoet aan best practices ondersteund met meetbare standaarden (geen hiaten of overlap in dekking)
  • Aon’s wereldwijde netwerk biedt de klant niet alleen lokale feedback, expertise en dienstverlening, maar tevens de wereldwijde middelen van Aon
  • Aon’s Global Account Management System en AonLine zijn innovatieve hulpmiddelen die AGCN in staat stellen om kennis en informatie uit te wisselen en wereldwijd met elkaar en met relaties te delen.
 
Contact
Meer weten? De volgende medewerker van Aon vertelt u graag meer:

 

Eelco Ouwerkerk
Managing Director Aon Global Client Network & Far East Group
Tel: +31 (0)20 430 5623
Mob: +31 (0)6 537 424 30
E: eelco.ouwerkerk@aon.nl