Netherlands
Trade Credit - Kredietinformatie

Kredietinformatie prospects / klanten

Gedetailleerde kennis (lees kredietinformatie) van uw prospects en klanten, zoals bedrijfsgegevens, financiële ratio's en geschiedenis, stelt u in staat om een beter oordeel over hun kredietwaardigheid te vormen.

Voor meer informatie over de precieze mogelijkheden voor uw bedrijf, kunt u contact met ons opnemen.

 

Cursus Ratings & ratinganalyse van Nyenrode Business Universiteit

Begin oktober start Nyenrode met de cursus Ratings & ratinganalyse. Daarin leert u alles over de fundamentele eigenschappen van ratings en ratingsystemen en hoe u deze in de dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen. Onmisbare kennis in deze roerige tijden! Voor het verkrijgen van gunstige financieringen, het wederzijds waarderen van zakenpartners en om het gedrag van beleggers voorspelbaar te maken.

Praktische kennis

De cursus bestaat uit twee modules van de succesvolle leergang Credit Rating Advisor. In de eerste module leert u op praktische wijze de kwaliteit van ratingsystemen te boordelen en hoe u deze het beste binnen uw organisatie inzet. Hierna bent u in staat om risk based credit management in te voeren of vergaand te professionaliseren. In de tweede module leert u hoe u risk based credit management omzet naar value based credit management, waarmee u de resultaten en waardegroei van uw organisatie aanzienlijk kunt verbeteren.

Voor financiële professionals

De cursus is bedoeld voor accountants, business controllers, financieel managers, credit managers en treasurers. De lessen worden gegeven op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Maar de modules zijn bij uitstek ook geschikt om in house te geven. Dan kunnen ze tevens op uw wensen en interne processen afgestemd worden.

Docent uit eigen huis

De cursus wordt gegeven door topdocenten uit theorie én praktijk, waaronder Mr. Maarten van der Klaauw, Senior Consultant Financial Risk Engineering bij Aon.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of meteen inschrijven? Dan verwijzen we u graag naar www.nyenrode.nl/cra.

Meer weten? Expand
* Verplicht veld
Formulier sluiten

Contact