Netherlands

Circulaire industrie: een sector in transitie

 

Groeikansen en risico’s van duurzaam produceren en ondernemen

De noodzaak voor een snellere transitie naar een circulaire maakindustrie wordt steeds duidelijker. Mondiale ontwikkelingen zoals een tekort aan en daardoor duurdere grondstoffen, stijgende energie- en transportkosten en een groeiende vraag naar duurzaam geproduceerde goederen en internationale conflicten zullen dit proces nog meer versnellen. Zeker nu de druk vanuit de EU en nationale overheid toeneemt om de klimaatdoelstellingen te halen is de industrie genoodzaakt zich te transformeren.

 
 

Risicobeheersing in de circulaire industrie: drijvende kracht achter een succesvolle transitie

agri tech brochure

De overgang naar circulair produceren zal gevolgen hebben voor het business- en verdienmodel van bedrijven en de samenwerking in de keten. Weet u welke risico’s daarbij komen kijken? U leest in deze brochure waarom risicobeheersing het fundament is van de transitie naar circulair produceren en daarmee een drijvende kracht voor uw succes in de toekomst. Lees onze visie


 
 

Groeimogelijkheden faciliteren en risico’s beperken

Ons multidisciplinaire Circulaire Industrieteam begrijpt waar de kansen liggen voor de verschillende belanghebbenden in de industriele sector. Als risico-experts en -adviseurs kennen we de complexiteit van het risicolandschap. We voegen graag waarde toe aan uw bedrijf om de groeistrategie te ondersteunen, terwijl we tegelijkertijd uw risico’s helpen te minimaliseren. Zelfs in de huidige harde verzekeringsmarkt.

Wij bieden u inzichten advies op het gebied van:

 

Contact

Wilt u meer weten over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen zijn volledige potentieel te laten bereiken, te beschermen en te laten groeien? Neem voor meer informatie contact op met [email protected] of [email protected] of [email protected].