Netherlands

Logistieke dienstverlening: ontwikkelingen en risico's

 

Voorbereid op de toekomst door flexibiliteit en weerbaarheid

U zet uw beschikbare capaciteit aan mensen en middelen in om goederen snel, efficiënt en foutloos bij uw klant te krijgen. Om rendementen te blijven halen, bent u scherp op kosten en efficiency. De wereld om ons heen wordt echter steeds dynamischer en complexer. De sector transport en logistiek moet zich continu aanpassen aan innovatieve technologieën, nieuwe wetgeving en eisen en wensen vanuit de klant. Hierdoor veranderen ook de risico’s die uw bedrijf loopt.

Ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen
Technologische en digitale ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Dat vraagt veel van uw aanpassingsvermogen en de flexibiliteit van uw personeel. Kennis en vaardigheden verouderen sneller waardoor van werknemers wordt gevraagd om te kunnen meebewegen. De sector wordt bovendien complexer door een groeiende afhankelijkheid binnen de keten en internationalisering. Dit heeft grote impact op uw risico’s, zoals aansprakelijkheid. Want wanneer er iets fout gaat met een lading, wie is dan verantwoordelijk? Door de groei van het Internet of Things groeit ook de kwetsbaarheid voor cybercriminaliteit en datarisico’s in de sector. Allemaal ontwikkelingen die veel verwachten van uw aanpassingsvermogen en dat van uw medewerkers.

Onderbouwde beslissingen
Flexibiliteit en weerbaarheid zijn belangrijk om te kunnen blijven groeien richting de toekomst. U wilt verantwoord met uw risico’s omgaan. De specialisten van Aon helpen u graag uw risico’s inzichtelijk te maken en passende oplossingen te vinden die u verder helpen op het gebied van wettelijke en contractuele aansprakelijkheid, cyberrisico’s, werkmaterieel en goederen. Met deze kennis maakt u onderbouwde beslissingen die u helpen om succesvol te ondernemen.