Netherlands

Ontwikkelingen en risico's voor de scheepvaart

 

Omgaan met risico’s in een veranderende wereld

Het zijn hectische tijden binnen de scheepvaart; internationaal spelen er handelsconflicten en politieke situaties. U moet zich continu aanpassen aan veranderende contracten en samenwerkingen. Ook de binnenvaart heeft te maken met grote uitdagingen, zoals lage en hoge waterstanden, personele vraagstukken en strenge milieu-eisen. Ook technische ontwikkelingen zijn direct van invloed op de dagelijkse gang van zaken.

Om te kunnen blijven groeien, zijn bedrijven ambitieus op zoek naar werkkapitaal, duurzame oplossingen en concurrentievoordeel. Tegelijkertijd moet het werk gewoon doorgaan, dus probeert u verstorende schades aan schepen, personen, lading en milieu te voorkomen. U investeert in materialen, personeel en hun veiligheid en ontwikkeling. Uw specifieke uitdagingen vragen om passende oplossingen.

Al meer dan 300 jaar ervaring binnen de scheepvaart

Aon is de grootste verzekeringsmakelaar voor scheepseigenaren ter wereld. De maritieme sector vormt voor ons bedrijf al jaren de basis. Onze gespecialiseerde adviseurs kennen de maritieme risico's, onderzoeken uw aansprakelijkheidskwesties en vinden oplossingen die aansluiten bij uw vraagstukken.

Bootje varen, theetje drinken?
Wilt u meer weten over risico’s rondom crew, aansprakelijkheid en werkkapitaal? Ons team van gespecialiseerde adviseurs helpt u graag uw vraagstukken inzichtelijk te maken en vindt voor u de oplossingen die passen bij de specifieke risico’s binnen de scheepvaart. Graag maken wij een afspraak met u om uw bedrijfsvoering in kaart te brengen.