Netherlands

Maritieme sector: inzicht in mogelijke risico's en besparen op verzekeren

 

Krijg grip op uw bedrijfsrisico’s en total cost of risk

Op een simpele en overzichtelijke manier inzicht krijgen in uw bedrijfsrisico’s en verzekeringen? Wij kunnen u laten zien waar u kunt besparen op verzekeringen, maar ook welke mogelijke risico’s uw bedrijf loopt.

Een ervaren blik

De ervaring van Aon in de maritieme sector gaat tot 300 jaar terug. We waren de eerste partij in Nederland die de financiële belangen van zeevarende ondernemingen beschermde. Dat doen we tot op de dag van vandaag.

Premies stijgen binnen de hele verzekeringsmarkt, daar kunnen wij niets aan veranderen. Wel kunnen wij u helpen om grip te krijgen op specifieke maritieme bedrijfsrisico’s. We werken onder andere voor rederijen, scheepswerven, offshore contractors en andere maritieme organisaties.

Alle risico’s in kaart

De markt heeft te maken met internationalisering, digitalisering, innovatie en nieuwe wet- en regelgeving. Maar ook met geografische en politieke verschuivingen, extremere weerscondities door klimaatverandering en de energietransitie. Veranderingen zorgen voor nieuwe risico’s op het gebied van aansprakelijkheid, werkkapitaal en personeel. Voor organisaties hebben deze risico’s nog meer impact door de huidige hoge eigen risico’s, uitsluitingen van offshore-bouwverzekeringen, carve-outs van aansprakelijkheid en naleving van MLC compliance-richtlijnen.

U wilt deze risico’s uiteraard zoveel mogelijk beperken en schade voorkomen. Risicomanagement en onafhankelijk advies helpen uw bedrijf daarbij. Zo kunt u commercieel voordeel behalen en verder groeien. Onze experts kijken altijd samen met u naar de verschillende bedrijfsactiviteiten en brengen per activiteit de risico’s in kaart. Daarbij letten we ook op de opbouw van uw bedrijf en de locaties en landen waar u actief bent. Zo komen we tot een advies op maat.

Besparen op uw verzekeringskosten

 

Afhankelijk van uw business neemt u sommige risico’s misschien voor lief, terwijl u andere risico’s juist goed afdekt. Na onze inventarisatie met de Aon Quick Scan ziet u in een overzichtelijk dashboard in één oogopslag waar risico’s liggen, waar en hoe u kunt besparen en hoe u uw verzekeringsportefeuille en contracten kunt optimaliseren. Dit kan een vertrekpunt zijn om uw risicomanagement te herzien. Het dashboard kan ook dienen als second opinion. Onze experts analyseren uw situatie en zetten op een rij wat Aon voor u kan betekenen.

 

Inzicht in uw risico's en verzekeringen? Vraag een policy quick-scan aan via dit formulier en we nemen zsm contact met u op.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.