Netherlands
 

Oplossingen voor uw cyberrisico's

 

Onze oplossingen voor uw cyberrisico’s


Studenten en medewerkers verwachten dat onderwijsinstellingen een veilige leeromgeving bieden en dat de continuïteit van onderwijs gewaarborgd is. U probeert verstorende incidenten door cybercriminaliteit daarom zoveel mogelijk te voorkomen. U maakt uw onderwijsinstelling weerbaarder wanneer u cyberveiligheid op een geïntegreerde manier aanpakt, dus door aandacht te besteden aan preventie, crisismanagement én verzekeren.

 

Cyberloop: de 4 stappen naar een cyberweerbare organisatie

Brochure

De bescherming tegen cyberrisico’s is geen eenmalige exercitie, maar een continu proces. Dit noemen wij de Cyberloop. Een organisatie stapt in op de Cyberloop op een van de vier entry points: assessment, kwantificering, verzekering of incident response.

Versterk de cyberweerbaarheid van uw organisatie

 
 

Breng cyberrisico’s en kwetsbaarheden in kaart

Betere bescherming begint met inzicht. Met behulp van CyQu (Cyber Quotient Evaluation), Aon’s datagedreven online assessment, krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw onderwijsinstelling. We brengen de kwetsbaarheden van uw organisatie in kaart, zodat u weet hoe u de cyberweerbaarheid kunt versterken.

 

 

Oefenen met crisissituaties

U probeert een cybercrisis altijd te voorkomen, maar de kans dat u er toch mee te maken krijgt is reëel. Deze crisisspecialisten van COT (Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement, onderdeel van Aon) hebben ruime ervaring met cybercrisismanagement. Zij helpen u bij de voorbereiding op en het oefenen van crisissituaties. Ook ondersteunen ze u tijdens en na een crisis.

 

 

Verzekerd van passende dekking én specialistische hulp

Een cyberverzekering zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat. Op het moment dat zich een (cyber)incident voordoet, krijgt u direct een incident response team van specialisten tot uw beschikking. Zij zorgen ervoor dat uw organisatie snel weer operationeel is. Daarnaast biedt de verzekering u uiteraard dekking voor de financiële schade die u of anderen oplopen door het incident.

 

 


Neem contact op

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.