Netherlands

Collectieve zorgverzekering via de MBO Raad

 

Maak gebruik van de voordelige zorgverzekeringen

Als lid van de MBO Raad kunnen u en uw collega’s gebruik maken van de voordelige zorgverzekeringen van VGZ en Zilveren Kruis. Met deze twee verzekeraars is er sinds 1 januari 2020 een driejarige overeenkomst voor de collectieve zorgverzekering.

Aanbod Zilveren Kruis
Zilveren Kruis biedt de (gepensioneerde) medewerkers en hun gezinsleden in 2023:

logo Zilveren kruis
  • 3 verschillende basisverzekeringen;
  • Een korting van 15% op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen;
  • Een speciaal aanvullend onderwijspakket; de Aanvullende Onderwijs biedt alle dekkingen uit de Aanvullend 1 tot en met 4 sterren, aangevuld met extra vergoedingen op het gebied van fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, online zelfmodules bij psychische klachten, slaapcursus, diĆ«tiek en nog veel meer;
  • Met Zilverenkruis is een arbeid gerelateerd budget beschikbaar gesteld van € 12,50 per verzekerde medewerker met een aanvullende verzekering.
 

Aanbod VGZ
VGZ biedt de (gepensioneerde) medewerkers en hun gezinsleden in 2023:

logo VGZ
  • VGZ biedt drie basisverzekeringen;
  • Een korting van 10% op de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen;
  • Een budget van € 10,- per verzekerde werknemer.

Beide verzekeraars bieden onder andere ondersteuning bij wachtlijstbemiddeling, coaching, workshops gericht op bijvoorbeeld werkstress, health checks, mentale fitheid, mantelzorg en lifestyle (bravo thema’s).

 

Voordelen voor u als werkgever
Beide zorgverzekeraars ondersteunen u met een budget per verzekerde werknemer voor activiteiten gericht op preventie, vitaliteit en/of arbeidsgerelateerde zorg.

Contact
Wij helpen u graag om uw collectieve zorgverzekering onderdeel te maken van uw integrale aanpak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Neem bij vragen contact op met Client Director Harm Mulder.