Netherlands

Vitaliteit op de werkvloer verhogen? Behandel uw werknemers als VIP!

Medewerkers zijn de motor van uw organisatie. Zet u een stap extra voor ze, dan ziet u dat terug. In hogere bedrijfsresultaten, meer klanttevredenheid en een hogere vitaliteit op de werkvloer. Lees de verhalen van medewerkers die door hun werkgevers geholpen werden om vitaler te worden. En u vindt hier een handige quickscan. Daarmee krijgt u een goed beeld van de vitaliteit in uw organisatie en helpt u ziekteverzuim te voorkomen. Behandelt u uw medewerkers al als VIP? Ik wel.

 

Vitaliteits- en Inzetbaarheidsplatform

Het Vitaliteits- en InzetbaarheidsPlatform (VIP) maakt de vitaliteit van werknemers zichtbaar voor de werkgever en dient als online kennisportaal voor de medewerker die aan de slag wil met zijn vitaliteit. De online omgeving stelt de werkgever in staat digitaal over dit onderwerp te communiceren. Het laagdrempelige platform kan de vitaliteit in organisaties verhogen door medewerkers waardevolle tools als (medisch) onderzoek, online coaching, e-health, effectmeting en meer te bieden.

 

Klik hier voor meer informatie

 
 

Door aangepast werk doet Saïd weer mee

Brochure

Saïd houdt van zijn werk. Als hij door een oogziekte thuis komt te zitten, stort zijn wereld in. Vanwege de aandoening kan hij zijn taken niet meer uitvoeren. Samen met hem gaat werkgever Hago Zorg op zoek naar een passende oplossing. Nu doet hij aangepast werk. Saïd: “Mijn werkgever heeft me enorm gesteund.”

Lees zijn verhaal

 
 

Linda ging gezonder leven

Brochure

Linda stopte na 33 jaar met roken. Dat leverde haar 25 extra kilo’s op. Een crashdieet had die er misschien af gekregen, maar Linda ging voor de lange termijn: een gezonder leven. Haar werkgever BAM hielp haar met een leefstijlprogramma. De kilo’s vlogen eraf en Linda zit inmiddels beter in haar vel. Zakelijk én privé.

Lees haar verhaal

 
 

Werken aan vitaliteit? Aon doet het wel

Brochure

HR-directeur Michiel ziet dagelijks hoe belangrijk aandacht voor vitaliteit is. Nu de economie op volle toeren draait, is het belangrijk om nieuw talent aan te trekken en te behouden. Een goed vitaliteitsbeleid helpt hierbij. En dat gaat verder dan een fruitschaal of een goed afgesteld bureau. Michiel vertelt hoe hij dit aanpakt.

Lees zijn verhaal

 
 

Behandel uw medewerkers als VIP’s

Brochure

Benieuwd hoe het staat met de vitaliteit in uw organisatie? Check het met onze quickscan Vitaliteit. Ontvang daarna een persoonlijk rapport met inzicht in hoe uw strategie, processen, werkomgeving en medewerkers zich verhouden tot het gemiddelde.

Doe de Quickscan Vitaliteit