Netherlands

Aanmeldpagina Nationale Platoontest:

 

Doe mee aan de Nationale Platoontest op de A2 op 16 maart 2016

Details over de ‘Nationale Platoontest’op de A2 Na de succesvolle platoontest op de RDW-testbaan in 2015, gaat Aon op woensdag 16 maart a.s. de openbare weg op in samenwerking met dezelfde strategische partners. Dankzij de professionele WRM-gecertificeerde trainers van Prodrive en het gebruik van de juiste veiligheidsvoorzieningen heeft Aon groen licht gekregen om dezelfde test op de A2 uit te voeren.

Bedrijven kunnen deze dag hun werknemers als bestuurder of passagier laten ervaren hoe het is om met hoog autonome auto’s in pelotons van maximaal 10 auto’s te rijden.

Wat kunt u deze dag verwachten?
Zo’n 50 auto’s, beschikbaar gesteld door BMW, Lexus, Mercedes, Tesla, Toyota, Hyundai, PSA en Volvo, staan opgesteld bij het Aon-kantoor in Amsterdam. Na een korte briefing gaat de Nationale Platoontest om 9.30 uur van start bij knooppunt Holendrecht. We vervolgen onze weg via de A2 richting Utrecht en zetten dan koers naar Beesd. Hier worden we bij Volvo ontvangen met een lunch. Daar horen we graag wat uw ervaringen waren, zodat we deze mee kunnen nemen in ons vervolgonderzoek naar autonoom rijden. Na de lunch bestaat de gelegenheid om van auto te wisselen en rijden we – opnieuw in pelotons – terug naar Amsterdam.

Meld u nu aan
Doet u mee? We horen het graag uiterlijk 10 februari a.s. van u. Aanmelden kan via Evert-Jeen van der Meer (T 020 430 5639, E evert-jeen.van.der.meer@aon.nl). Na aanmelding ontvangt u per mail een bevestiging met daarin alle details over de test.

Wij hopen u te verwelkomen op 16 maart!

Wilt u verder doorpraten over de laatste ontwikkelingen en de kansen en risico’s van zelfrijdende auto’s voor u? Neem dan contact op met Evert-Jeen van der Meer.