Netherlands

Tweedaagse managementcursus schadepreventie

 

Het wordt voor u als ondernemer steeds belangrijker om te investeren in preventie. Door de verharding van de verzekeringsmarkt bieden brandverzekeraars steeds minder onderhandelingsruimte. Premies stijgen en/of eigen risico’s worden verhoogd. Maak uw risicoprofiel daarom inzichtelijker en meer beheersbaar. Dit draagt bij aan een lagere schadelast en positievere risicobeoordeling door verzekeraars. Goede preventie betaalt zich terug.

Handvatten en inspiratie om uw risicoprofiel te verbeteren

De Aon Academy biedt met de managementcursus Preventie de oplossing waarmee u het risicoprofiel van uw organisatie binnen de bestaande bedrijfsprocessen effectief en efficiënt kunt beheersen. Tijdens deze interactieve training bieden experts van Aon u handvatten en inspiratie om uw risicoprofiel te verbeteren met concrete, preventieve acties toegesneden op uw organisatie.

Direct en gericht aan de slag met preventie

Aan het einde van de training heeft u beschikking over een concreet risicoprofiel en specifiek preventieplan voor uw onderneming. U kunt direct aan de slag met een praktische prioriteitenlijst om de benodigde maatregelen te implementeren. U krijgt ook inzicht in de opties en innovaties voor preventie. Alles om het risicoprofiel van uw onderneming te optimaliseren.

Voor wie?

De training is relevant voor iedere eigenaar/DGA/medewerker die actief is op het gebied van (brand)preventie en/of verzekeringen, of hierover de verantwoordelijkheid heeft. Kennis over en inzicht in de organisatie is noodzakelijk.

Meld u direct aan of neem contact op met uw Aon-accountmanager

Programma tweedaagse training

Tijdens de twee cursusdagen, waartussen tijd en ruimte is voor het uitvoeren van de opdracht, gaan we concreet aan de slag met uw risicoprofiel en het bijbehorende preventieplan.

Dag 1 Dag 2
• Schadeclaims: de gevolgen voor uw onderneming en de eisen van de verzekeraar. • Vertalen van uw uitkomsten checklist naar preventieplan.
• Electrische installaties: de nieuwste ontwikkelingen op preventie om grip te krijgen op de belangrijkste brandoorzaak van bedrijven. • Uw risicoprofiel aangevuld met het preventieplan: is uw basis op orde?
• De risico’s van Lithium-ion-batterijen. U treft ze aan in nagenoeg elk draadloos apparaat in uw bedrijf. • Hoe bepaalt u of een preventie-investering zich terugbetaald?
• Duurzame isolatie: ook de beste oplossing vanuit het risicoperspectief? • Hoe bewaakt u de continuïteit van uw bedrijf?
• Zonnepanelen en de invloed op uw risicoprofiel. Loopt uw bedrijf onbewust zware risico’s? • De vervolgstappen aangaande uw preventiebeleid: de do’s en don’ts.
• Aan de hand van een checklist maken wij inzichtelijk hoe uw huidige preventiebeleid eruitziet.  

 

Data & kosten

De training wordt verzorgd op meerdere data en verschillende locaties in Nederland. De kosten bedragen EUR 1.995,-. Klanten van Aon betalen EUR 1.495,-. Elke tweede deelnemer ontvangt EUR 500,- korting (inclusief lunch op beide trainingsdagen).

Wanneer?

  • 22 april & 3 juni – omgeving Utrecht
  • 23 september & 19 oktober – omgeving Utrecht

Meld u aan

 

Dit formulier werkt mogelijk niet goed in Internet Explorer. We raden u aan om een andere browser te gebruiken.