Netherlands
Besparingsonderzoek Sociale regelingen

Sociale regelingen met terugwerkende kracht benutten

 

Een quick-win voor HR en Finance: uitbesteden 

De afdelingen HR en Finance staan de komende jaren voor een aantal uitdagingen. Zo wordt er van HR steeds meer verwacht om als strategische business partner de toegevoegde waarde te laten zien en dient Finance zich meer te richten op big data nu veel processen zijn geautomatiseerd. Door deze uitdagingen komen soms minder voor de hand liggende taken in het geding, waardoor u mogelijk geld laat liggen.

 

Als werkgever komt er op het gebied van het sociale zekerheidsstelsel veel op u af. Ook ‘Rutte III’ heeft plannen om de sociale zekerheid in Nederland te veranderen met nieuwe, andere regels. Maar de kans is groot dat u in de afgelopen jaren ook de nodige subsidies en regelingen heeft gemist. Bent u bijvoorbeeld genoeg bekend met regelingen zoals de ouderkorting, premiekorting in verband met arbeidsgehandicapten of scholingssubsidies?

 

Infographic – Hoeveel geld kunt u besparen met sociale regelingen?

Whitepaper

Werkgevers geven aan niet altijd genoeg tijd te hebben om alle sociale regelingen te kennen en te controleren. Gemiddeld betaalden ze bijvoorbeeld tot en met 2017 ruim 72.000 euro teveel aan sociale verzekeringspremies. Ook lieten ze veelal subsidies liggen waar ze recht op hadden. Bekijk de gemiddelde besparingsmogelijkheden per organisatiegrootte.
Bekijk infographic

 

 

Informatiesheet - ‘Besparingen realiseren over voorgaande én toekomstige jaren’

Whitepaper

Het is natuurlijk zonde als u onnodig financiële risico’s heeft gelopen of juist geld liet liggen terwijl u daar recht op had. Aon biedt (op ‘no cure, no pay’-basis) diverse besparingsonderzoeken aan op het gebied van sociale zekerheid. Daarmee controleren we voor welke subsidies en regelingen u in aanmerking kwam (en komt) en of u deze ook (optimaal) heeft benut.

In bijgaande informatiesheet leggen wij uit hoe wij te werk gaan en om welke besparingen het gaat.

Download informatiesheet
 

Premie & Subsidie.Monitor: nooit meer geld laten liggen 

Whitepaper

Omdat u het al druk genoeg heeft met uw andere werkzaamheden hebben wij een tool ontwikkeld die u het werk in de toekomst uit handen neemt. Zo bent u nooit meer te laat met het aanvragen voor subsidies en premiekortingen voor nieuwe werknemers. U bespaart zo een hoop geld, zonder daarnaar om te hoeven kijken.

Bereken bijvoorbeeld eens hoeveel loonkostenvoordeel u mogelijk misloopt dit jaar.

Bekijk uw mogelijke toekomstige besparing