Netherlands

Weerbaar op cybergebied

 

Cyberrisicomanagement

Steeds meer organisaties krijgen te maken met cybercrime. Inmiddels is het één van de grootste bedrijfsrisico’s. Cyber is een professionele business, die zich razendsnel ontwikkelt. Het is nu belangrijk voor directies en beleidsbepalers om het risico en de impact te begrijpen. Zo herkennen we kwetsbaarheden binnen en buiten de organisatie en reageren we hier tijdig op. Zo maken we bewuste en betere keuzes ten aanzien van bescherming op cyber gebied.
 

Breng de financiële gevolgen van cyber risico's in kaart

Wanneer uw organisatie te maken krijgt met een cyberincident, kan dit leiden tot aanzienlijke operationele en financiële schade. Daarnaast kunnen incidenten ook een grote impact hebben op uw reputatie. Maar hoe groot is deze schade precies? Draagt u de mogelijke financiële gevolgen zelf of is het verstandiger om een cyberverzekering af te sluiten?

Integrale aanpak voor iedere bedrijfsgrootte
De oplossing zit hem in een integrale aanpak op verschillende onderdelen. Van inzicht in cyberrisicomanagement tot broking van cyberoplossingen en bijpassende verzekeringen. Van cyberricoassessements tot hulp met regelgeving en de training van risicomanagement adviseurs. Bescherming tegen cyberrisico’s is geen eenmalige exercitie, maar een continu proces. Dit noemen wij de Cyberloop. Lees hier meer over de cyberloop.
 

Terugkijken webinar - Een cyberveilige organisatie


Is uw organisatie voorbereid op de nieuwe cyberwetgeving in 2024? Bekijk webinar Cyberveiligheid: De impact van NIS2 voor CISO’s en bestuurders.
Bekijk webinar