Netherlands

Cyberrisicomanagement

 

Focus op interne processen en afspraken

Cyberrisicomanagement is meer dan het reduceren van de kans op cyberrisico’s door beveiligingsmaatregelen. Het draait vooral om focus op interne bedrijfsprocessen en afspraken op het gebied van cyberveiligheid. Wij helpen u bij het beheersbaar maken van cyberrisico’s en cybercriminaliteit voor uw organisatie.

Strategische aanpak

Brochure

Succesvol omgaan met cyberrisico’s vergt dat organisaties het risico op een strategische wijze aanpakken en beheersen. Iedere organisatie pakt cyberrisico’s op een eigen manier aan. Afhankelijk van de digitale fase waarin een organisatie zich bevindt worden de passende maatregelen gezocht. Wat die verschillende instapniveaus zijn en hoe je kunt starten met het managen van cyberrisico’s lees je in ons rapport: De Cyber Loop.


Lees het rapport

 
 

Hoe cybervolwassen is uw organisatie?

Iedere organisatie heeft te maken met de dreiging van een cyberaanval. De weerbaarheid tegen cyberrisico’s verhogen, begint met het inzicht waar uw organisatie nu staat. Met behulp van CyQu (Cyber Quotient Evaluation) krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie. Uw persoonlijke rapportage geeft u een gedetailleerd inzicht in uw verbetermogelijkheden, quick wins, en uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Bekijk de cyber tool

 
 

Masterclass: Grip op cyber

Bij de meeste organisaties ligt de nadruk op cyberbeveiliging en neemt de IT-afdeling het voortouw. Er is nog weinig sturing op andere maatregelen die bijdragen tot een cyberveilige organisatie. De masterclass ’Grip op cyber’ geeft u concrete handvatten om de weerbaarheid van uw organisatie tegen cyberdreigingen te vergroten.

Meer informatie