Netherlands
 

Inzicht in cyberrisico’s van uw organisatie

 

Iedere organisatie heeft te maken met de dreiging van een cyberaanval. De weerbaarheid tegen cyberrisico’s verhogen, begint met het inzicht waar uw organisatie nu staat. Met behulp van CyQu (Cyber Quotient Evaluation) krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie. Dit vormt de basis voor uw beheersstrategie op het gebied van cyberrisico’s.

Wat levert CyQu op?

Met behulp van CyQu evalueert u de cybervolwassenheid van uw organisatie en brengt u uw kwetsbaarheden in kaart. Anders dan bij standaard scans, ontvangt u niet alleen een score en een overzicht van de uitkomsten. Met CyQu ontvangt u een uitgebreide rapportage, op maat gemaakt door een van onze cyberspecialisten. Deze rapportage geeft u:

  • een gedetailleerd inzicht in uw verbetermogelijkheden, 
  • quick wins, 
  • uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare bedrijven. 

Met CyQu krijgt u dus niet alleen inzicht in uw huidige volwassenheid, u krijgt ook inzicht in hoe u uw weerbaarheid kan versterken.

Direct informatie en 750 euro korting aanvragen

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in en ontvang direct meer informatie en een vrijblijvende offerte met korting. Alleen tijdens de Cyber Security Maand betaalt u geen € 4250, maar slechts € 3500.

Dit formulier werkt mogelijk niet goed in Internet Explorer. We raden u aan om een andere browser te gebruiken.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.