Netherlands
 

Inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie

 

Zet nu de eerste stap met CyQu, Aon’s datagedreven assessment

Iedere organisatie heeft te maken met de dreiging van een cyberaanval. De weerbaarheid tegen cyberrisico’s verhogen, begint met het inzicht waar uw organisatie nu staat. Met behulp van CyQu (Cyber Quotient Evaluation) krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie. Dit vormt de basis voor uw beheersstrategie op het gebied van cyberrisico’s.

Hoe cybervolwassen is uw organisatie?

Met behulp van CyQu evalueert u de cybervolwassenheid van uw organisatie en brengt u uw kwetsbaarheden in kaart. CyQu helpt u om een datagedreven managementstrategie voor cyberrisico’s te ontwikkelen. Anders dan bij standaard volwassenheidsscans, ontvangt u niet alleen een score en overzicht van de uitkomsten. CyQu toont direct hoe cybervolwassen uw organisatie is, en kort daarna ontvangt u een uitgebreide rapportage ,op maat gemaakt door een van onze Cyber specialisten. Deze rapportage geeft u een gedetailleerd inzicht in uw verbetermogelijkheden, quick wins, en uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare bedrijven. Met CyQu krijgt u dus niet alleen inzicht in uw huidige volwassenheid, u krijgt ook inzicht in hoe u uw weerbaarheid kan versterken. Dit is hoe het werkt:

 

Wilt u weten hoe u uw grootste cyberrisico's en kwetsbaarheden in kaart brengt? Kijk dan ons opgenomen webinar terug:


 

Hoe helpt CyQu uw organisatie?

Wilt u weten wat CyQu voor uw organisatie kan betekenen? Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.

Dit formulier werkt mogelijk niet goed in Internet Explorer. We raden u aan om een andere browser te gebruiken.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.