Netherlands

Cyberverzekering

 

Uw organisatie op de juiste wijze beschermd

Cybercrime vormt een gevaar voor iedere organisatie. Wanneer u de kwetsbaarheden binnen uw organisatie in beeld heeft, kunt u nadenken over de juiste bescherming tegen cybercrime. Een cyberverzekering helpt om de impact van een cyberincident voor uw organisatie te beperken. Wij komen samen met u tot de beste verzekeringsoplossing voor uw organisatie.

Op het moment dat u weet welke cyberrisico’s uw organisatie loopt, kunt u er voor kiezen om zich tegen de gevolgen van dit risico te beschermen met een verzekering. Aon biedt u, als onderdeel van deze verzekering, de gelegenheid om bij een cyberincident direct de beschikking te krijgen over een incident response team van specialisten die er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer operatief bent. Daarnaast biedt de cyberverzekering uiteraard ook dekking voor de financiële schade toegebracht aan uzelf en derden.

Direct aanvragen

Bent u benieuwd hoe de cyberverzekering ook uw organisatie beschermt tegen cybercrime? Vraag via onderstaand formulier direct meer informatie aan.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.