Netherlands

Inzicht in uw cyberrisico’s

 

Zonder inzicht in cyberrisico’s is een goede voorbereiding onmogelijk

Om de juiste beslissingen over cyber te nemen, is allereerst inzicht nodig. Inzicht in de risico’s die uw organisatie loopt, en de mogelijke impact ervan op de continuïteit van uw organisatie. Want, pas wanneer je je risico’s kent, kun je er de juiste beschermingsmaatregelen tegenover stellen. En die risico’s zijn voor iedere organisatie verschillend.

Welke cyberdeuren heeft uw organisatie openstaan?

Voordat u thuis de deur uitstapt, checkt u of alle ingangen waar een inbreker naar binnen kan sluipen, afgesloten zijn. Deze vergelijking gaat bij veel organisaties niet op als het gaat om het buiten de deur houden van cybercriminelen. Om echt goed beschermd te zijn, dient u alle deuren af te sluiten. Maar wat zijn al die deuren dan? Wij laten het u aan de hand van een animatie zien.

 
 

Cyberrapport – Bewustwording over cyberrisico’s groeit, concrete acties blijven uit

Brochure

Cyber is niet alleen een financieel risico dat met een verzekering af te dekken is. Het gaat veel meer om preventie en voorbereiding. Om deze reden hebben wij het rapport ‘Bewustwording over cyberrisico’s groeit, concrete acties blijven uit.’ ontwikkeld. Hierin leest u hoe u uw organisatie voorbereidt op een cyberincident, en waar te starten.

Lees het rapport

 
 

Grip op cyberrisico’s

Om weerbaar te zijn tegen cyberincidenten, is het van belang dat uw organisatie goed is voorbereid. Hier helpen wij u graag bij. Aan de hand van een video vertellen wij u welke organisaties interessant zijn voor een hacker, hoe u de kans op een cyberincident kunt verkleinen en waar een goede bescherming tegen cyberrisico’s aan moet voldoen.

bekijk de video