Netherlands

Toenemende risico’s voor de IT-manager

 

Door de toenemende digitalisering en uitwisseling van data wordt uw organisatie steeds kwetsbaarder. Zeker nu medewerkers massaal thuiswerken. Wanneer u te maken krijgt met een cyberincident, zoals een datalek of een aanval door cybercriminelen, zijn alle ogen op u gericht. Uw verantwoordelijkheid als IT-manager groeit iedere dag. Kent u de risico’s en de uitdagingen waar u nu en in de toekomst mee te maken krijgt?

De risico’s van toenemende digitalisering

Door de digitale transformatie vindt u nieuwe, efficiëntere oplossingen en blijft uw bedrijf de concurrent een stapje voor. Maar wanneer essentiële bedrijfsprocessen worden verstoord is de impact op uw organisatie en de financiële schade aanzienlijk. Uw taken als IT-manager zouden daarom de hoogste prioriteit binnen uw bedrijf moeten hebben. U krijgt hierbij te maken met een groeiend aantal risico’s, zoals de toenemende cybercriminaliteit, de afweging tussen veiligheid en flexibiliteit en uw sociale en ethische standaarden bij de omgang met gegevens.

Wat zijn de risico’s waar u als IT-manager mee te maken krijgt?

 
 
 

Met welke uitdagingen krijgt u te maken als IT-manager?

Het is uw taak om uw organisatie optimaal te laten profiteren van de nieuwe mogelijkheden van digitalisering en deze tegelijkertijd cyberweer te houden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want als IT-manager heeft u te maken met enkele flinke uitdagingen. Weet u wat er nu en in de toekomst op uw pad komt? Onze cyberspecialisten hebben de belangrijkste voor u op een rij gezet.

Lees over de 6 uitdagingen voor de IT-manager