Netherlands

De belangrijkste uitdagingen voor de IT-manager

 

Om succesvol te blijven in deze turbulente tijden van de coronacrisis en ingrijpende geopolitieke ontwikkelingen, moeten bedrijven flexibiliteit en weerbaarheid tonen. De digitale transformatie speelt daarbij een grote rol. Om deze goed te laten verlopen heeft u als IT-manager te maken met enkele belangrijke uitdagingen die op uw pad komen.

Veiligheid versus weerbaarheid

U zorgt als IT-manager voor de nodige wendbaarheid door uw organisatie optimaal gebruik te laten maken van de nieuwe, digitale mogelijkheden. Tegelijkertijd is het uw verantwoordelijkheid om de organisatie veilig te houden tegen cyberrisico’s. U krijgt daarbij te maken met een aantal uitdagingen, zoals de juridische kant van uw werk en de vraag wat de beste investeringen in cybersecurity zijn voor uw organisatie.

Lees over de 6 uitdagingen voor de IT-manager

 
 
 

Welke strategie gebruikt u voor uw cybersecurity?

Om uw bedrijf zo goed mogelijk door de digitale transformatie te leiden, is cybersecuritymanagement een van uw belangrijkste taken. U wilt weerbaar zijn tegen invloed van buitenaf en snel en adequaat omgaan met eventuele cyberincidenten. De bescherming tegen de cyberrisico’s is daarom een continu proces. Met een circulaire aanpak ziet u geen stappen over het hoofd en beheerst u uw cyberrisico’s effectief. De Cyberloop helpt u uw organisatie in 4 stappen cyberweerbaar te maken en te houden.

In 4 stappen naar cyberweerbaarheid