Netherlands

Hoe houdt u grip op uw cyberrisico’s?

 

Om als bedrijf te blijven groeien, beweegt u mee met de nieuwste ontwikkelingen van de digitale transformatie: uw bedrijf is 24/7 online bereikbaar, leveranciers krijgen steeds vaker toegang tot uw systemen en u verwerkt een groeiende hoeveelheid data van uw klanten. U bent er als IT-manager verantwoordelijk voor dat de cyberveiligheid daarbij niet in het geding komt. Hoe zorg u ervoor dat u continu grip houdt op uw risico’s?

Effectieve bescherming vraagt om circulaire strategie

Hoe u de cybersecurity van uw organisatie vormgeeft, hangt af van veel factoren: uw bedrijfsstrategie, de specifieke risico’s die u loopt, het beschikbare budget en relevante wet- en regelgeving. Om goed onderbouwde keuzes te maken heeft u een heldere strategie nodig. De circulaire strategie van de Cyberloop zorgt ervoor dat u geen stappen overslaat en de bescherming tegen cyberrisico’s continu verbetert. De Cyberloop bestaat uit 4 stappen: assessment, kwantificeren, verzekeren en incident response readiness.

 

Wilt u meer weten over hoe u met deze strategie uw organisatie cyberweerbaar maakt? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij sturen u dan direct de informatie toe.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.