Netherlands

Verzekeren

 

Uw organisatie beschermen tegen cyberrisico’s

Cybercrime vormt een gevaar voor iedere organisatie. Wanneer u de kwetsbaarheden binnen uw organisatie in beeld heeft, kunt u nadenken over de juiste bescherming tegen cybercrime. Een cyberverzekering helpt om de impact van een cyberincident voor uw organisatie te beperken. Wij komen samen met u tot de beste verzekeringsoplossing voor uw organisatie.

Direct van start: Voorbereiden op een cyberincident

Elke organisatie is een potentieel doelwit voor cybercriminelen. Het moment dat u geraakt wordt kan dichterbij zijn dan u denkt. Voorbereid zijn op een cyberincident kan het verschil betekenen tussen grote of beperkte (financiële) schade. Wij helpen u graag op weg. Daarom delen wij vijf belangrijke stappen, die u helpen om uw organisatie voor te bereiden op een cyberincident.

Voorbereiden op een cyberincident

 

Cyberverzekering: meer dan financiële dekking

De gevolgen van een cyberincident kunnen fors zijn. Middels een cyberverzekering heeft u, vanaf het moment dat u een cyberincident vermoedt, direct de beschikking over een team van specialisten. Zij gaan voor u aan de slag om het incident op te lossen. Uiteraard beschermt de verzekering u ook tegen de financiële gevolgen voor uzelf en die van derden.

Bekijk cyberverzekering

 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe de cyberverzekering ook uw organisatie beschermt tegen cybercrime? Vraag via onderstaand formulier direct meer informatie aan.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.