Netherlands

Incident response, when the sh*t hits the fan

 

Cybercrisismanagement: snelle, goede beslissingen maken het verschil

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zetten we vol in op preventie. Soms is zelfs de beste preventie niet genoeg. Wat doe je als het wél verkeerd gaat? Dan maken snelle, goede beslissingen het verschil.
 

Jaarlijks 25 duizend datalekken

De kans op een cybercrisis is reëel en hackers discrimineren niet op soort organisatie. Het moment dat u geraakt wordt, kan dichterbij zijn dan u denkt. In de afgelopen jaren werden jaarlijks 25.000 datalekken gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Door vooraf, maar juist ook tijdens een hack of datalek de juiste beslissingen te nemen, kunt u ellende voorkomen.

 

Uw checklist voor, tijdens en na een cybercrisis

Brochure

In de praktische scenariokaart vindt u informatie over de cruciale stappen voor succesvol cybercrisismanagement. Uitgaande van uw doelen kunt u zich voorbereiden op de kritische beslissingen tijdens alle fasen van een crisis. De kaart biedt de nodige houvast, maar wij kunnen ons voorstellen dat u graag extra advies of begeleiding wilt. In dat geval staan wij uiteraard klaar om u te helpen.

Download de scenariokaart

 
 

Cyberincident? Bel direct Aon’s Incident Response

Denkt u te maken te hebben met een cyberincident? Ook als u twijfelt, is het belangrijk direct actie te ondernemen om mogelijke schade te beperken. U wilt de negatieve gevolgen immers beperken en de impact voor uw organisatie minimaliseren. Onze experts helpen u daarbij.

Lees meer over Aon incident respons 24/7

 
 

RTL-Z schoof aan om te praten over cyber

Aon Cyber Solutions biedt een totaaloplossing die veel verder gaat dan ‘slechts’ een cyberverzekering. RTL-Z kwam bij ons op bezoek en vroeg een van onze experts naar onze kijk op cyber security, digitalisering en incident response.