Netherlands

Cybercrisismanagement: snelle, goede beslissingen maken het verschil

 


De kans op een cybercrisis is reëel en hackers discrimineren niet op soort organisatie. Het moment dat u geraakt wordt, kan dichterbij zijn dan u denkt. In 2018 zijn er maar liefst 20.881 datalekken gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Door vooraf, maar juist ook tijdens een hack of datalek de juiste beslissingen te nemen, kunt u ellende voorkomen.

Animatie: Houd de regie bij een cyberincident

Brochure

Een goede voorbereiding op mogelijke cybercrises begint bij bewustwording. Door inzichtelijk te maken waar de kritieke punten in uw systemen zitten kunt u adequaat reageren op een crisis en de gevolgen beperken. Hoe zit het met uw voorbereiding en respons? Lees wat de belangrijkste acties zijn ten tijde van een crisis.
Bekijk de animatie

 
 

Scenariokaart ‘Directe vervolgacties bij een cybercrisis’

Brochure

In de praktische scenariokaart vindt u informatie over de cruciale stappen voor succesvol cybercrisismanagement. Uitgaande van uw doelen kunt u zich voorbereiden op de kritische beslissingen tijdens alle fasen van een crisis. De kaart biedt de nodige houvast, maar wij kunnen ons voorstellen dat u graag extra advies of begeleiding wilt. In dat geval staan wij uiteraard klaar om u te helpen.

Download de scenariokaart

 
 

Een cybercrisis, weet u hoe u reageert?

>