Netherlands
 

Risk & Resilience: laat risicomanagement, continuïteitsmanagement en crisismanagement elkaar versterken!

 

Er zijn veel bestaande en steeds ook nieuwe risico’s waar uw organisatie rekening mee moet houden en die uw organisatie hard kunnen raken in de huidige volatiele wereld. En begin 2020 kwam daar ook nog COVID-19 bij. Veel organisaties voelden zich overweldigd.

Resilience: geen silo’s, maar een overkoepelende risico-aanpak

Omdat er geen eenduidige manier is om risico’s te beheersen, moet elk risico apart benaderd worden. Maar wel op een integrale wijze, waarbij de disciplines risicomanagement, crisismanagement en continuïteitsmanagement op een logische manier samengebracht worden. Met deze aanpak bouwt u aan een veerkrachtige resilient organisatie. Op deze pagina vindt u actuele relevante content over genoemde thematiek, verzameld door onze experts. Tevens kunt u zich hier aanmelden voor de webinars uit de risk&resilience serie.
 

Alex van den Doel
Managing Director
Global Risk Management

Abderrahman Kaouass
Lead Resilience

Sonja Janicijevic
Practiceleader
Risicomanagement 

Iwan Drost
Practiceleader
Continuiteitsmanagement

Menno Jansen
Practiceleader
Crisismanagement

 
Webinar crisisaanpak Risky webinar cybercrisismanagement terugkijken

Tijdens het webinar op 16 september bespraken onze specialisten het belang van een integrale crisisaanpak. Weet u wat u te doen staat?
5 mythen rondom ransomware 5 mythen rondom ransomware

Ransomware-aanvallen beheersen de krantenkoppen steeds vaker en vormen een van de grootste dreigingen op het gebied van cyberrisico’s. Wij zetten de hardnekkigste misverstanden over dit type cyberrisico voor u op een rij.