Netherlands

Heeft u écht alles op orde voor de AVG?

 

Zo niet: samen zetten wij de laatste AVG-stappen

Hoewel de AVG sinds 25 mei van kracht is, kunnen veel organisaties nog niet aantonen dat ze voldoen aan deze nieuwe privacyverordening. Aon biedt u daarom de handvatten die u ervoor zorgen dat u zo AVG-compliant mogelijk de zomer ingaat.

 

Video: Zet de laatste AVG-stappen

De urgentie van de AVG is u inmiddels duidelijk. U hoeft uw mailbox maar te openen en u vindt een of meerdere berichten over dit onderwerp. Maar heeft u inmiddels ook echt alles op orde om aan de AVG te voldoen? In bijgaande korte video leert u in twee minuten waar u staat en wat u nog moet en kunt doen.

 

Stappenplan: zie in een oogopslag wat u nog te doen staat

Brochure

Ons stappenplan laat u in een oogopslag zien waar er voor u nog werk aan de winkel is. Heeft u bijvoorbeeld al een data protection impact assessment (DPIA) uit laten voeren? Is uw verwerkingsregister op orde? En heeft u een procedure voor het adequaat anticiperen en afhandelen van een datalek? Bekijk alle stappen en vragen in het stappenplan.

Download stappenplan

 
 

Masterclass AVG-implementatie

Stoom uw organisatie klaar voor de Algemene verordening gegevensbescherming.
Onze masterclass biedt u inzicht in de persoonsgegevens die uw organisatie gebruikt, óf u deze gegevens mag gebruiken en welke maatregelen u neemt om deze gegevens te beschermen. Dit is in het licht van de AVG, sinds 25 mei 2018 van kracht, van cruciaal belang. Uw organisatie moet kunnen aantonen dat ze voldoet aan deze verordening.

De masterclass bestaat voor een groot deel uit activiteiten die direct betrekking hebben op de organisatie van de deelnemer. Samen stomen wij uw organisatie klaar voor de Algemene verordening gegevensbescherming.

Hieronder een greep uit de reacties van eerdere deelnemers:

“Praktische methodiek, dynamisch! Passend bij ons soort bedrijven” • “Zeer praktisch en to the point.” • “Duidelijke manier van presenteren en goede handvatten om met de materie aan de slag te gaan” • “Complimenten voor het team van Aon! Enthousiast en deskundig.” • “Brengt een hele hoop duidelijkheid!”

Meld u aan voor de masterclasses